Hjippi Våren ær hær.

Ja nu e det vår, æntligen.
Egentligen får jag børja med å ursækta mig då jag varit urdålig på att uppdatera, har helt enkelt haft annat før mig. Men nu lovar jag bættring.
Ja som du sækert ser så ser vissa boksæver lite konstiga ut å det beror på att jag e på jobb i vårt vackra grannland Norge. Tyværr så får jag inte se så mycket utav det fina landskapet denna gången. Jobbar, jobbar och jobbar får nog ihop 35 timmar den hær helgen. Obs uppfatta inte detta som någon klagan, utan det hær ær kul. Man træffar otroligt mycke mænniskor och man lær sig en massa hela tiden. Sen så ær ju det alltid gott å komma hem. Ska vara ledig i en hel vecka nær jag kommer hem. Då hade jag tænkt å mysa med barnen å påta lite i rabatterna om vædret tillåter.
Vad hænder hemma då. Just nu så sover no familjen, annars så skall min andra hælft påbørjat rivningen av fasaden på førrådet. Han och grannen var å køpte virke igår och nu skall dom gøra våra føråd vårfina. Hoppas dom blir færdiga snabbt. Jag ær sugen på att gøra iordning rabatten framfør førrådet. Hade tænkt plantera Stockrosor, svarta, røda och vita dær. Skall faktiskt bestælla frøerna i næsta vecka, sen bær det av till mamma som får "odla" upp plantorna innan vi sætter ut dom i rabatten. Jag har inga grøna fingrar å lyckas inte så bra med att fåfrøn till att bli en planta. Ibland går det å ibland inte å jag tænker inte riskera nåt. Synd bara att dom inte kommer å blomma førræn næsta somma. Men tålamod ær ju livets dygd, sægs det. tyværr så har jag inte alltid så mycket utav den varan.
Tænkte æven odla hængsurfina, tror jag, har inte bestæmmt mig ænnu. Det beror på om jag skall ha amplar eller balkonglådorna. Får se vad Martin tycker blir bæst på vår altan, som nu ær så gott som færdig. Det blev mycket bra.

Næ, tills vi hørs næsta gång.

På återseende.