Onsdag den 18 juli.

Vilken dag, allt har en förmåga att ske i stort sett samtidigt.
Min farmor har  varit sjuk ett längre tag och den sista tiden varit döende. Hon hamnade på sjukhus härom kvällen. Jag hälsade på henne igår kväll, tyvärr så gick hon bort i förmiddags, men det var lugnt och stilla så som man önskar att det skall vara, utan smärta och oro. Även om det är sorgligt så känns det på nått vis ändå skönt att det är över.
Idag var också dagen för min anställningsintervjun inplanerad och  till råga på allt så fick lillpojken feber inatt. Som tur var, var svärmor hemma och kunde ta hand om honom så jag kunde gå på intervjun.  Får väl se vad som sker härnäst, först och främst skall jag komma underfull med om jag vill byta jobb. Jobbet verkar dock intressant, men det är en bit längre bort så det tål att tänkas på. Sen så skall dom ju vilja ha mig, förståss.
Dagen har med andra ord fört med sig en hel del, så jag har tagit ledigt från jobbet och skall bara vara med min familj, vilket jag känner ett stort behov av. Livet känns faktiskt väldig kort när man tänker efter. Det går så otroligt fort, man blir påmind om det särskilt när någon nära dör. Så var rädd om varandra och ta vara på tiden. Det skall jag göra nu och gå och umgås med min härliga familj.


Jobbet.

Nu verkar det som om det är bestämt att jag skall börja jobba dagtid efter semestern. Först fick jag veta att jag fått en dagtjänst, men tyvärr fick jag sen information om att den som skulle sluta tagit tjänstledigt för å prova på annan tjänst istället. Så nu vet jag inte hur länge jag får vara på dagen. Har jag tur så kommer hon inte tillbaka.
Men vem säger att man blir kvar på 11:an. Jag var ute på intranettet och såg att man sökte en sjuksköterska till nya PS Akuten på Östra. Jag sökte dn tjänsten, tänkte att det kunde vara kul å se hur det kan gå. Å se, igår ringde dom och ville boka tid för intervju, så håll tummen att dom vill ha mig och vice versa.

Sommarprat.

Oj vad tiden kilar fort. Som vanligt förstår jag inte vad den tar vägen. Hinner inte med allt man tänkt sig. Vädret var ju underbart fram till för nån vecka sen. Sen har det mer eller mindre regnat å blåst, humöret speglar vädret, tyvärr. Kan inte påstå att man känner sig så vidare uppåt. Vi behöver sol och åter sol.....!!!
Min pappa är i Grekland och dom har haft det för varmt. En morgon när han ringde innan kl 09 så hade dom redan 32 grader varmt. Det verkar som om hela systemet är ur balans. Troligen pga av oss. Ja Homo sapiens - människan. Tyvärr så tror jag inte att vi kan göra så mycket åt det, missförstå mig rätt. självklart skall vi göra det vi kan men jag tror att miljöförstöringen redan gått för långt - den som lever får se...

Ja så var det mina nya husdjur myrorna... ja det verkar som vi blivit av med dem. Har sett en myra sedan Martin lade ut myrren under tröskeln. Så hittills har det varit effektivt. Pratade faktiskt med vårt försäkringsbolag och fick veta att i vår hemförsäkring ingår nån viss typ av skadedjursskydd vilket innebär att vi utan kostnad får behandling mot vissa sk skadedjur och hit hör myrorna. Så kommer dom små j...larna tillbaks så ringer jag vårt försäkringsbolag så får dom komma och bekämpa våra sk nya husdjur med GLÄDJE. Tips till er som har problem, hör med er försäkringsbolag, ni kanske också har skadedjursbekämpning i ert avtal. Jag e tacksam för att vi har det ialla fall.