Förlåååt

Ja jag vet jag är jättedålig på att uppdatera, om det nu e en ursäkt så har jag inte hunnit. Vi har göörmycket att göra på jobbet just nu å när jag varit ledig har jag jobbat extra. Egentligen har jag mig själv å skylla.
Men jag har faktiskt fått gjort färdigt halsbandet som min farmor skulle få när hon fyllde 80. Hon fick faktiskt två stycken. Fick tyvärr inte fotat dom, får göra det när jag träffar henne nästa gång. Sen har jag knutit ett halsband till en jobbarkompis, hon blev jättenöjd. Halsbandet är gjort med enbart balipärlor och metall pärlor - görsnyggt, tyvärr fick jag inte plåtat det heller... Gjorde ett till mig själv också fast på waier, jag bara älskar det, också enbart med bali och metallpärlor. Har hittat en bra site som säljer dessa pärlor. Lovar skall ta och fota halsbandet, kanske jag hinner när jag vaknar. (kameran är urladdad, får inte glömma å ladda den. Det var därför farmors halsband inte blev plåtade)
Ja jag skall gå å lägga mig, har precis kommit hem ifrån jobbet. Skall dit igen på möte i eftermiddag så det blir inte så många timmar sömn idag, fast det går nog bra. Så godnatt allesammans.
Ps Tina om du läser detta så gillade jag armbandet skarpt. Å du du har fått kläm på det här med att lägga in flera bilder nu..

IFK

Igår kväll var vi hela familjen och såg matchen mellan IFK och Gävle. Matchen var ingen höjdare enligt min mening, men sen är jag ju inte något proffs heller.. Trodde faktiskt att IFK skulle dominera mer än vad dom gjorde. Matchen slutade 3-1 till IFK iallafall. Barnen tyckte nog att de var så där roligt. Dom hade nog hellre stannat kvar på trädgårn å åkt karusell och hoppat i luftborgen.
Vi hade tänkt sluta kvällen med ett trevligt resturang besök, fast barnen var så trötta och griniga så vi stannade inte ens och såg invigningen av EM. Sen typiskt nog så gick avgassystemet sönder på bilen när vi skulle åka hem. Det lät nåt fruktansvärt, man kunde nog höra oss på flera mils håll. Så ikväll får Martin meka med bilen. Kan nog tänka mig att han får lite "hjälp" av lillemannen (Philip).  Så vi får väl se hur det går... "flin"

Favorithalsbandet

Gjorde mig ett halsband i med sötvattenspärlor, svarkowski kristaller och folierade glshjärtan. Pärlorna går i pärlemorosa, å jag som egentligen inte passar i och är förtjust i rosa. Jag bara älskar detta halsband med tillhörande örhängen. Det var även kul att göra, särskilt när jag tycker att det blev så fint.

Här är bilder på hela halsbandet.

Sötvattenshalsband 1
Sötvattens halsband 2

å så örhängena..

Örhängen

Mitt Gröna halsband.

Jag har även fått knutit om mitt gröna halsband med den vaxade lintråden, här är en bild på halsbandet.

Grönt halsband bild 1
I halsbandet har jag använt mig av glaspärlor, folierade glaspärlor och bali pärla i metall.

Här kommer två närbilder på några av pärlorna som använts,
Grönt halsband närbild 1

Grönt halsband närbild 2

Halsband till Jurate

Har fått gjort färdigt halsbanden till Jurate, min lillebrors tjej. Jag hoppas att hon tycker om dem. Själv blev jag nöjd.

Det första halsbandet är blåturkost i färgen, tyvärr kommer inte färgerna helt till sin rätt på fotona.

Blåturkost halsband 
Detta halsband är knutet på en vaxad lintråd. Har använt mig både av olika glaspärlor och av folierade glaspärlor.

Blått halsband närbild 2 
Närbild på dom fina hjärtanen. Ytterst sitter en liten pärlkåpa i silverfärgad metall.

Blått halsband närbild 3
Ytterligare en närbild på en folierad kvadrat och en oregelbunden glaspärla.

Det andra halsbandet går i olika blå nyanser.

Blått halsband 1
Här har jag använt mig bla av glaspärlor, snäckskals"kvadrater" och rocaillepärlor eller seed beads som de också kallas. Rocaillepärlorna är i olika storlekar. 

Blått halsband närbild Närbild på några av pärlorna som använts.

Pärlor i massor.

Nu har jag fått utlopp för min kreativitet. Har dels knytit om mitt gröna halsband med riktig lintråd, vilket jag äntligen fått tag på tack vare Tina. Tack Tina. Sen har jag även knutit ett turkosblått halsband till min brors tjej Jurate. Hoppas hon blir nöjd med det. Slutligen har jag också fått gjort ett pärlhalsband till mig själv i rosa. Jag gillar egentligen inte rosa, det är inte min färg men detta halsband å örhängerna får jag inte glömma, bara jag äääälskar. Det blev himla bra. Skall försöka få tummen ur och ta några kort å lägga ut, så ni kan få se.
Vi var även på Göteborgskalaset idag. Då passade jag på och inhandla lite mer tråd och pärlor. Min man tycker att det börjar bli lite mycket pärlor i huvudet på mig just nu. Stackarn. Å mer lär det bli. Funderar just nu på hur jag skall göra halsbandet till min farmor. Hon fyller 80, å jag tänkte göra ett till henne. Kanske jag inhandlar lite sötvattenspärlor, får se. Appropå sötvattenspärlor så har jag sett ett par helt underbara djupt vinröda som är himla lockande.. jag vet också att min mamma gillar dom. Kanske det blir ett halsband till henne med. Hon är ju så himla snäll å ställer alltid upp när vi behöver hjälp. Jag tror hon skulle uppskatta det. Oj kl är mycket så här sätts punkt för ikväll. Kram